ONLINE1Leírás

Számlázó programokban elkészült XML formátumú számlák továbbítása NAV felé V3 verzióban. Az elkészült XML fájlokat Önnek kell ellenőrizni (XSD validáció) mert a rendszer ezt nem ellenőrzi. A számla készítő programnak az ellenőrzött xml formátumú számlákat a C:\online1\mappa1 könyvtárba kell helyeznie. Ha az Online1 rendszer fut feldolgozás módban a háttérben, akkor ezeket feladja NAV-nak. Lekérdezi a feldolgozás státuszát és ha rendbe van menti a c:\olnine1\mappa4 -be. A feldolgozóból törli. Ha valami probléma van a feladáskor azt a feldolgozóban mutatja, ahol lekérdezhető a részletes NAV válasz adatai. A hibásakat a c:\online1\mappa3 -ba menti.

Kinek ajánlom

Akinek már van számlázó rendszere, és gyorsan egyszerűen akarja megoldani a XML formátumú szabványos számlák átadását NAV-nak. A rendszer jelenleg csak papír számlák rögzítésére alkalmas. A rendszerben az FA (fordított adózásos számla) tételek csak önálló számlaként tölthetőek be. Rendszer nem ellenőrzi az adószámot azoknak helyesnek kell lenni, és NAV-nál meglévőnek.. EU-n belüli tranzakciók esetén nem használható. A gyűjtőszámlát nem kezeli helyette használjon időszakos elszámolásos számlát. Internet kapcsolat szükséges az átadáshoz.

Letöltés, árak

Leírás megtekintése, letöltése Hibák és javításokkal bővült. 1.091 verzió.

Telepítő letöltése formátumban. Kibontás után a online1_setup.exe futtatásával automatikusan telepít! Ingyenesen használható teszt rendszerhez. 1.090 verzió. Adatbázis is módosult 1.090 előttiekhez képest online1.mdb. Bővült számla lekérdező NAV-tól. Hibák a részletekben számla indexre.

Update letöltése formátumban. Csak exe cseréhez, ha már volt telepítés. 1.095 verzió. 1.090 telepítés szükséges. Ha NAV túlterhelés miatt nem jön válasz feldolgozásra, egy idő után leállítom (nem mehet végtelenségig). Lekérdezéseknél, tranzakció lekérdezés NAV-tól új menüponttal újra lekérdezhető a tranzakció későbbi időben és feldolgozó tábla adatait is megpróbálja javítani, és menteni.

Árak leírásban,

Képek

(Képekre kattintva nagyítás)